Plantur21




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Čipy do Accu Cheku? 
Autor Zpráva

Registrován: pon 15. říj 2012 18:36:15
Příspěvky: 30
Jméno: Tery
Odpovědět s citací
Ahoj všichni,mám dotaz.Mám glukometr krátce a vždy jsem měla proužky už jen s černým čipem.Ted´jsem dostala s bílím a tam je i jiný kod.Tak nevím jestli ho mám u toho dalšího balení vyměnit?Nebo jet pořád na černý?Děkuji :-)


ned 06. led 2013 11:02:14
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:14
Příspěvky: 38
Bydliště: Havířov
Odpovědět s citací
Pokud je na něm jiný kód, tak ho určitě vyměň. Se starým čipem by ti glukometr měřil nepřesně nebo by ukazoval úplně nesmyslné hodnoty.


ned 06. led 2013 11:15:50
Profil

Registrován: pon 15. říj 2012 18:36:15
Příspěvky: 30
Jméno: Tery
Odpovědět s citací
Já si to myslela.I když tady jsem četla ve vláknu že už se pojede jen na černé čipy.Ale právě jsem si nebyla jistá když tam byl i jiný kod. Díky :-)


ned 06. led 2013 12:01:00
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:22
Příspěvky: 636
Odpovědět s citací
Pokud máš v glukometru černý čip tak funguje na všechny proužky, nemusíš nic měnit

http://www.mojecukrovka.cz/2012/07/zmena-cipu-testovacich-prouzku-accu-chek-performa/

_________________
DM1 a valím to na perech :-)


ned 06. led 2013 13:23:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:14
Příspěvky: 38
Bydliště: Havířov
Odpovědět s citací
Tak to je fajn. Zase jsem o něco chytřejší :-)


ned 06. led 2013 13:45:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:22
Příspěvky: 636
Odpovědět s citací
hasbend píše:
Tak to je fajn. Zase jsem o něco chytřejší :-)

Dokonce přes tento černý čip projdou i proužky po aspiraci :-)

_________________
DM1 a valím to na perech :-)


ned 06. led 2013 13:50:09
Profil

Registrován: pon 15. říj 2012 18:36:15
Příspěvky: 30
Jméno: Tery
Odpovědět s citací
Tak ted´jsem z toho jelen :-) Ale jak tak ču ten odkaz tak to teda chápu tak že i přes jiný kod na proužkách může být pořád černý čip.Tak ho dám teda zpět.A dík.


ned 06. led 2013 14:34:04
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:22
Příspěvky: 636
Odpovědět s citací
Tery píše:
Tak ted´jsem z toho jelen :-) Ale jak tak ču ten odkaz tak to teda chápu tak že i přes jiný kod na proužkách může být pořád černý čip.Tak ho dám teda zpět.A dík.

Ano, pokud dáš černý čip do glukometru už ho nemusíš nikdy měnit :-)

_________________
DM1 a valím to na perech :-)


ned 06. led 2013 14:39:32
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software
Český překlad – phpBB.cz