Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Právě je stř 27. led 2021 5:57:58
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Štěpán
|
Dobrý den,
Je mi 52 let a před půl rokem mi byla diagnostikovaná cukrovka 2. typu (14mmol/l). Dostal jsem Stodamet 850 a přísnou dietou jsem za 4 měsíce schodil 20kg. Pořídil jsem si glukometr EasyGluco a občas si dělám test. Držím se v rozmezí okolo 6,5mmol. Přes vánoce jsem trochu hřešil s cukrovím. K mému údivu ale když jsem měl večer cukroví byl ráno výsledem testu pouze 4,7mmol, i když jsem čekal naopak nárůst. Teď jsem byl dva dni na chalupě a zapoměl doma prášky. Jedl jsem normálně, a oproti očekávání glukometr na lačno ukázel 3,7mmol. Když jsem začal opět brát Stodamet vyskočilo to opět na průměr 6,5. Je to celé jakési divné. Nemůže ten glukometr lhát?
|
úte 10. led 2017 14:49:26 |
|
 |
luboš
Jméno: luboš
|
Glukometr víceméně nešulí-i když může mít(povolené)tolerance v měření.Glymča normálně během dne kolísá(i zdravému),není proto důvod k obavám.A nejsou 2dny stejné-i když máš stejné jídlo i pohyb.To,že se ti podařilo velmi výrazně zhubnout,má taky velice podstatný vliv na velikost glykemií.Jsi prostě v pohodě-i když s tím cukrovím!
|
úte 10. led 2017 15:49:38 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|