Plantur21




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Aplikace 
Autor Zpráva

Registrován: sob 15. črc 2017 19:57:39
Příspěvky: 25
Jméno: Blumena
Odpovědět s citací
Dobrý den,
ještě jeden dotaz mám. Používáte někdo nějakou aplikaci? Chtěla jsem si stáhnout appku k OT Verio, ale prý to v České republice nelze. Máte tedy gmetr propojený s chytrým telefonem? Či používáte nějakou jinou appku?
Děkuji za info a zdravím
Blanka


pát 02. úno 2018 12:00:27
Profil

Registrován: sob 15. črc 2017 19:57:39
Příspěvky: 25
Jméno: Blumena
Odpovědět s citací
Tak se nikdo o slovo nehlásí, udělala jsem si průzkum, asi nejlepší appka je pro contour, bohužel ale vyžaduje moderní telefon, tedy i 2 roky starý se systémem Android je pasé. Nenašla jsem tedy nic, kde by nějaká aplikace měla přes USB nebo Bluetooth možnost:

- stáhnout data z libovolného glukometru
- stáhnout data z libovolné pumpy
- vedle stáhnutí ruční zadání dat

Velmi mi sice vyhovuje diasend, ale nedá se tam ručně vložit glykemie, nerozlišuje před a po jídlové glykemie, nepřišla jsem na způsob zadat data z pumpy. Vůbec nevím, že to v 21.století není možné, něco takového mít. Škoda, že počítačům vůbec nerozumím, přijde mi, že je aplikace na každý ... a tady kde nic tu nic.

Pokud byste přece jen někdo na něco přišel, budu ráda! Díky,
Blůma


pon 05. bře 2018 10:23:58
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon 15. říj 2012 12:42:00
Příspěvky: 222
Bydliště: Pardubice
Jméno: Jimmy.Fox
Odpovědět s citací
Taky jsem používal Diasend. Teď mám Contour Plus One a ten mi do mobilu (je třeba android 5 nebo novější) odesílá data přes bluetooth. Teď přes bluetooth a tento glukometr přenosem přes bluetooth kalibruji i senzor.

_________________
Z pohádky do reality, aneb Pat a Mat v praxi..


pon 05. bře 2018 11:41:31
Profil

Registrován: sob 15. črc 2017 19:57:39
Příspěvky: 25
Jméno: Blumena
Odpovědět s citací
Když já právě mám telefon 2 roky s androidem 4,4 a fakt se mi nechce kupovat hned nový mobil. A přijde mi škoda, že když takového něco existuje toho nevyužít...to je jako s Carelinkem od Medtronicu, kdy já měla wind10, ale jejich carelink byl jen pro visty a xp, nešla stáhnout data z pumpy...


úte 06. bře 2018 10:18:36
Profil

Registrován: pát 28. črc 2017 8:39:17
Příspěvky: 21
Jméno: Alexis
Odpovědět s citací
Já používám aplikaci do mobilu (Contour Diabetes?) pro glukometr Contour plus one. Velká spokojenost.


pát 09. bře 2018 16:38:20
Profil

Registrován: stř 07. bře 2018 15:08:33
Příspěvky: 18
Jméno: Roman
Odpovědět s citací
Jsem diabetik druhého typu a používám aplikaci “si diary” na iphone. Loguju ručně, a to váhu, tlak, cvičení a glukózu. Snažím se měřit 10x denně.


pát 09. bře 2018 17:32:43
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software
Český překlad – phpBB.cz