Plantur21




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ] 
kabel ke glukometru 
Autor Zpráva
Odpovědět s citací
o víkendu jsem se dozvěděla, že lze data z glukometru přetáhnout do počítače - nevíte kolik stojí kabel k One Touch? Máte ho někdo? Využíváte tuto možnost? Bylo by to usnadnění - stálého přepisování do deníčku


ned 19. dub 2009 21:52:22
Odpovědět s citací
Zavolej na infolinku Onetouch Lifescan 800223 223,můžeš ho tam i objednat. Deníček píšu stále, nic se nezměnilo. Z.


pon 20. dub 2009 8:58:50
Odpovědět s citací
Zito a stál něco?


pon 20. dub 2009 17:08:47
Odpovědět s citací
Firma Life Scan Vám na vyžádání poskytne kabel ke glukometru One Touch
zdarma.K tomu si musíte stáhnout jejich program.Internetovou adresu Vám též rádi sdělí.Vše na jejich bezplatné lince.
Ovšem využití pro pacienta je poměrně složité.Je to program pro vedení evidence lékaře a je plně v angličtině.


pon 20. dub 2009 19:22:10

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:01
Příspěvky: 145
Odpovědět s citací
Před měsícem jsem tam zavolala. Poslali zadarmo vše, nic jsem nemusela stahovat. Ale jak píše tomba, je program nepřehledný alespoň pro našeho profesora. Odmítl tuto formu a musela jsem to stejně všechno přeťukat ručně, tak k čemu to? :-)


úte 21. dub 2009 7:56:49
Profil
Odpovědět s citací
tak si počkáme až to bude česky - taky se dočkáme.............


úte 21. dub 2009 15:22:27

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
Česky nebude,používám ho už 4 roky.Je k tomu návod v češtině.A kabel jsem si před 4-mi roky platil.
Tady návod v češtině: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/96672/manual_OTDMS_cz.pdf_2.65MB.html


úte 21. dub 2009 16:07:07
Profil
Odpovědět s citací
Nebo to může být pro Lenku další motivace, proč se naučit anglicky:-)


stř 22. dub 2009 7:40:06
Odpovědět s citací
díky Pepo, kouknu na to


stř 22. dub 2009 14:44:34

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
V tom programu jdou vyjet grafy glykémií za určité období,nebo grafy spotřeby inzulínu.Ukazuje to v procentech kolik je hyper hypo a tak dál.Udělám pár obrazovek a někam je vystavím.


stř 22. dub 2009 16:43:02
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
Tak tady je na prvním ještě dobré období,dcera nebyla v pubertě a druhý je už v pubertě.
http://home.tiscali.cz/slavos/Graf.gif
http://home.tiscali.cz/slavos/Graf2.gif


stř 22. dub 2009 18:18:56
Profil
Odpovědět s citací
samozřejmě,že v tomto programu jdou vyjíždět různé grafy.Ale důležité je mít program přesně nastaven.Musí být nastaveny časy měření,jinak vám program klidně hodí měření před snídaní jako po snídani atd.Musíte se měřit v přesně nastaveném čase.Např.máte li nastaveno,před snídani do 6 00,tak 6 01 je už po snídani.Pokud používáte k zápisu měření Denik diabetika,tak si všimněte,že jsou tam kolonky na osum měření.V tomto programu jde zapsat jen sedum.Pro noční měření již není kolonka.Rovněž je důležité označit vaše osobní hranice hodnot.Hranice hypo,hyper,nebo kdy jde pouze o zvýšenou glykemii.Pak vám to program krásně ukáže v barvách.Je tam ještě spousta dalších nastavitelných hodnot.Trvalo mi dost dlouhou dobu,než se mi podařilo program nastavit tak,abych byl s výstupem aspoň trochu spokojen.Ošetřující lékařka stejně výstupy z tohoto programu ode mne nechce a tak jí na počítači vyjíždím přehlednou tabulku kterou jsem si sám sestavil.Program dnes používám pouze pro svou potřebu a zábavu.
Mimichodem manuál k tomuto programu má 164 stran.


čtv 23. dub 2009 15:00:17
Odpovědět s citací
tak na to se asi nedám, protože měříme nepravidelně
Pepo, dcera je na perech že? Usuzuji dle inzulínu
Jak dlouho má DM?


čtv 23. dub 2009 17:03:01

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
Dcera je na perech a DM má od roku 2005,takže končíme 4-tý rok.Časy měření máme upraveny podle potřeby,takže snídani máme od 0,00 do cca 9.45 :-)).Vše se dá nastavit dle potřeby.
Viz obrázek http://home.tiscali.cz/slavos/Graf3.gif
nastavit se tam dá hodně věcí http://home.tiscali.cz/slavos/Graf4.gif


čtv 23. dub 2009 19:46:47
Profil
Odpovědět s citací
Já netvrdím,že něco nejde nastavit.Ale pro laika je nastavení a vyladění programu dost složité.A hlavně mě naštvalo,že výstupy z tohoto programu lékař nechce.Taky nerozumím vašemu velkému rozpětí na snídani 0-9 45.Pokud provádím více měření denně,já někdy např 8.Musím mít stanovený čas měření daleko přesněji a pak opravdu záleží na každé minutě.Ale to si musí vyskoušet každý sám.


pát 24. dub 2009 15:01:23

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:05
Příspěvky: 1777
Bydliště: Nová Dubnica
Jméno: laco
Odpovědět s citací
Ja neviem, ten program možno na niečo je, ale keď som u svojej Dr., tak tiež má radšej keď jej ukážem denník, kde si hodnoty a poznámky zapisujem.
:o aj starí Sumeri, egypťania a pod. mali pergameny čičo a teraz aká je po nich "zhánka" .
Myslím, že papierová forma prezentácie pre lekára je najrýchlejšia, máloktorý Dr. chce od pacienta tieto veci v elektronickej forme.

_________________
DM1 10/1973; IP Paradigm VEO


pát 24. dub 2009 18:01:06
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
Doktorovy výstupy nedávám,mám to zatím pro svoji potřebu a do budoucna pro dceru ,aby viděla jak jí to šlo, nebo nešlo. :-))
Rozpětí na snídani proto,protože dcera si o víkendech ráda přispí.O prázdninách to neřeším,tam se kolikrát měří až na oběd.


pát 24. dub 2009 18:15:47
Profil
Odpovědět s citací
Pepo, takže dcera je na pumpě? Podle možnosti si přispat tak usuzuji (nečetla jsem předchozí příspěvky - tak pokud jsi to tam psal, tak se nezlob)


pát 24. dub 2009 19:13:59

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
Nee dcera je na perech,ale pokud ráno spí a nesnídá tak noční (bazál) to podrží a snídá až se vzbudí.Máme to vyzkoušený už přes dvoje prázdniny.Noční máme Lantus a denní Actrapid.


sob 25. dub 2009 11:03:43
Profil
Odpovědět s citací
Celkem se divím,že dr.nemají zájem o tabulky z PC.U nás je zvykem,že při každé návštěvě se stahují data z G-m i z pumpy,vytištěné se pak zakládají do dokumentace.Inu,každý lékař vyžaduje to své


ned 26. dub 2009 18:58:04

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
No ono je to o lidech ,pan primář pořád přepočítává jednotky inzulínu / VJ,pořád se mu zdá,že má dcera vysokou spotřebu inzulínu.Paní doktorku zajímají hodnoty glykémií,poptá se jestli se cítí dobře a pak všechna obvyklá vyšetření.


ned 26. dub 2009 19:44:57
Profil
Odpovědět s citací
Pepo, vy chodíte ke dvoum lékařům na dia?


úte 28. dub 2009 7:35:36

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:53
Příspěvky: 101
Odpovědět s citací
Oni se v ordinaci nepravidekně střídají,jednou,teď už celkem málo ,je tam primář,jindy,častěji ,paní doktorka (po mateřské).


úte 28. dub 2009 9:15:29
Profil
Odpovědět s citací
tak jsem si zavolala na infolinku Onetouch Lifescan , vyplnila jejich registrační formulář a prý mi kabel i program pošlou zdarma,
tak jsem zvědavá.........


stř 13. kvě 2009 19:35:15
Odpovědět s citací
Ano tak nějak to funguje.A když už jste u nich už zaregistrovaní z dřívějška,tak stačí nahlásit jméno a příjmení...


stř 13. kvě 2009 20:48:22

Registrován: stř 23. bře 2016 10:40:53
Příspěvky: 2
Jméno: Standa
Odpovědět s citací
mam glukometr Wellion CALLA.Nevěděl by někdo,kde bych sehnal kabel a program do pc?Děkuji


ned 27. bře 2016 18:23:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software
Český překlad – phpBB.cz