Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Právě je pon 25. led 2021 17:09:59
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Daku
|
Dcera dufam co najskor prejde na pumpu. Posledny rok, ako nastupuje puberta, je to na perach uz neudrzatelne. Kde nosia vase dcery (11 rokov) pumpicky?
|
stř 18. črc 2018 14:41:24 |
|
 |
domuska
Jméno: dominika
|
U holek bych asi dost resila velikost pumpy a ochranne pouzdro, zda vubec . Do podprsenky bych to nemohla dat ani ja po 40, to mi nebylo dano. Mam kluka, ale v motole mely holky pumpu jen v kapse. Syn ma infuzi vzdy jen v ruce a to je blby, pokud by byla schopna bricho nebo hyzde bylo by to o dost lepsi. Triko na raminka a hadicka v ruce, to by bylo blby. Ale to jsou jen takovy blbiny, proste pumpa je super, to vyresite. Drzim palce at se s pumpou holcina szije.
|
ned 22. črc 2018 20:47:15 |
|
 |
Jitka123
|
Dcera 14 let půjde na pumpu 1.10., už se to na perech nedá vůbec vychytat. Buď pořád připichujeme nebo má hypa. Její kamarádky z diatábora to mají většinou na pásku a set připíchlý v břiše. Některé dívky to nosí zavěšené za podprsenkou. To u nás ale nehrozí. Terka má představu, že bude mít set píchlý ve stehně a pumpu v pase na pásku. No sama jsem na to zvědavá, to stehno si myslím nepůjde, protože hraje závodně florbal. Máme z toho trochu obavy, ale na perech už to opravdu nejde. Obrovská škoda, že zrušili animasku, která je malá a funguje s dobrým senzorem.
|
pon 23. črc 2018 9:14:01 |
|
 |
Jimmy.Fox
Registrován: pon 15. říj 2012 12:42:00 Příspěvky: 234 Bydliště: Pardubice
Jméno: Jimmy.Fox
|

Omlouvám se, že do debaty vstoupím jako dospělý diabetik, s dětskými nemajíc nic společného.... Jsem muž, takže pumpa v podprsence nehrozí ( :D ).. Pumpu nosím hozenou volně v kapse.. V jedné přední kapse telefon, v druhé pumpa.. Kdo v kapse nosí telefon, nebude mu pumpa v kapse dělat problém.. Jinak na pumpy je velká spousta příslušenství - a navíc jsou na FB 2 dia-maminky, které vám na zakázku ušijí pozdro velikosti a barvy jakou si vymyslíte.. Pouzdro nejmenší děti nosí s pumpou na břiše jako ledvinku, pro dospělé dívky jsem viděl kapsičku na stehno ve formě většího podvazku.. Mám 2 malé děti, takže jsem jejich oblíbená prolejzačka, občas se hýbu - pracuju okolo baráku, jezdím na kole - a aktuálně mám píchnuté stehno - šikmou teflonku.. Je to pohodlné - nevadí když mi na to skočí děti.. Předtím jsem na jiné pumpě jel kovovky na zadku a tak pohodlné to nebylo.. Chce to ozkoušet, ale toho stehna bych se tolika nebál - maximálně že při vyšší fyzické aktivitě bude inzulín vstřebávaný rychleji.. Animas je škoda.. Ale ne kvůli senzorům.. Dnes Enlite, Dexcom i Libre umožňují příjem dat na mobilním telefonu - což mi přijde mnohem šikovnější než na pumpě.. Telefon mám v ruce během dne každou chvíli (navíc díky tomu přenáším obraz glykémie do hodinek, takže to mám vůbec pořád na očích), narozdíl od pumpy - kterou vytahuji jen když se převlékám, nebo měním baterku, set, či zásobník...
_________________ Z pohádky do reality, aneb Pat a Mat v praxi..
|
úte 24. črc 2018 5:12:28 |
|
 |
chroustalka
|
Pumpu nosím buď za opaskem nebo v kapse mikiny. Vzhledem k velikosti těla (něco málo přes 140 cm, 35 kg) není jiná možnost, protože do podprsenky to nepřipadá v úvahu :))
|
pon 06. srp 2018 17:07:58 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|